Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La televisió de Rússia a Salou

El primer canal de televisió de Rússia s’interessa per la gastronomia i tradicions de setmana santa de Catalunya visitant Salou els dies 24 i 25 d’abril.

dimecres 27 abril 2011

Sota el paraigües de l’Agència Catalana i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, un grup del primer canal de la televisió russa acompanyat pel reconegut presentador Dmitry Krylov, va visitar i gravar Cambrils, Priorat, Salou, Reus, Vila-seca La Pineda, a més de realitzar diferents activitats gastronòmiques i lúdiques culturals, per a la realització d’un programa de viatge sobre la nostra regió.

A Salou varen poder enregistrar i degustar diferents plats tradicionals de setmana santa, així com el típic rom cremat català, tot acompanyat d’un marc espectacular per aquet tipus de visitants com és el Passeig de Salou.

Aquest mercat ha pujat en un punt i mig dels anys anteriors, i té una molt bona perspectiva respecte aquesta nova temporada, amb una previsió de 99 vols setmanals procedents de Rússia, entre xàrters i línies regulars; la majoria d’ells a l’aeroport de Reus. Segons el regidor de turisme de Salou, Alberto del Hierro, “el turista rus ve pel sol i la platja a les nostres costes, però també s’interessa per la qualitat del nostre allotjament, la nostra cultura, tradicions i gastronomia entre altres motivacions”.

Així es preveu que aquest tipus de turisme creixi un 52% respecte el 2010, any en què van aterrar 65 vols a Catalunya.

Cal recordar que durant el 2010, els visitants russos van realitzar un total de 1.500.000 pernoctacions a la Costa Daurada, xifra que representa el 8% del total a la zona. Així, Rússia esdevé el tercer mercat de procedència dels visitants de la Costa Daurada, per darrera del Regne Unit i de França. Cada turista rus arribat a la Costa Daurada hi realitza una estada mitjana d’onze dies.

 

Galeria d'imatges

equip_rus.jpg

Document Actions