Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La tercera trobada d’escriptors aragonesos omple la Torre Vella

dissabte 29 agost 2015

L’Associació  Aragonesa d’Escriptors ha dedicat una ‘jota’ a Salou en el marc de la trobada

L’Ajuntament, per la seva part, ha editat un llibre que recull una quinzena d’obres, en prosa i poesia

 

Per tercer any consecutiu l’Associació d’Escriptors Aragonesos (AEE) aprofita el final del mes d’agost per dur a terme una trobada cultural en el marc de la Torre Vella. Ahir al vespre va tenir lloc aquesta tercera trobada que va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde, Marc Montagut,  entre d’altres regidors, i on van participar-hi activament diversos escriptors de l’AAE: José Luis Corral Lafuente; José Antonio Prades; Maria Otal, Fran Picón, Carmen Aliaga, Estela Alcay, Àngel Guinda,  José Carrasco Llácer i la també escriptora salouenca Bàrbara Fernández Esteban, ‘alma mater’ de la trobada, entre d’altres. Tots ells han tingut ocasió de llegir el seu relat o poesia que enguany, a més, ha quedat recollit en un llibre editat amb el suport de la regidoria de Participació Ciutadana i Cultura de l’Ajuntament de Salou sota el títol de ‘Salou en la memoria’.

El primer tinent d’alcalde, Marc Montagut, va iniciar l’acte felicitant els organitzadors, col·laboradors i participants. Montagut, qui també va excusar la presència de l’alcalde, va voler enaltir “la presentació del llibre ‘Salou en la memoria’, justament en aquest marc cultural i històric de la Torre Vella, com mereix l’ocasió”. A més va voler recordar que “el motiu d’aquesta trobada no és altre que el poder gaudir d’un recital literari d’emotius records en forma de relats i poesies que una sèrie de bons amics i amigues d’aquesta ciutat, tots ells escriptors i artistes aragonesos, han volgut oferir-nos i dedicar-nos, on Salou apareix com a objecte i escenari de les seves íntimes experiències i vivències”.

Montagut també va assegurar que “per Salou és motiu d'orgull poder acollir aquesta tercera trobada d'escriptors d'Aragó, perquè els llaços històrics i culturals entre Aragó i Salou han estat i són tan forts i estrets que parlar de la cultura d'Aragó és també parlar de Salou i de seva identitat com ens mostra aquest llibre”.

A més, l’acte –que va comptar amb nombrós públic- va estar amenitzat amb la música de la rondalla aragonesa de Salou Jaume I, la qual ha interpretat diverses peces musicals.

Galeria d'imatges

portada_tv.JPG
vista.JPG
lectura.JPG
de_grup.JPG

Document Actions