Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Torre Vella acollirà l’exposició colorista de Rosa Torres fins el 19 d’abril

El visitant podrà descobrir la peculiar interpretació de la reconeguda pintora en la mostra que s'inaugurarà aquest vespre

divendres 28 març 2014

Aquest vespre, la Torre Vella de Salou acollirà la inauguració de la pintora Rosa Torres que romandrà oberta  fins el proper dia 19 d’abril . Avui a les 20.00 hores, la regidora de Cultura, Maria José Rodríguez  inaugurà l’exposició amb la reconeguda pintora que parlarà de la seva obra colorista i captivadora.

Torres és una experimentada artista que va estudiar Belles Arts a l'Escola de Sant Carles de València, entrant en contacte amb les avantguardes valencianes de finals dels anys seixanta. Va ser en aquesta època quan va conèixer a l'Equip Crònica amb qui va col·laborar-hi molts anys.  Des de 1970 s'han realitzat més de seixanta exposicions individuals de la seva obra en galeries privades i institucions.  Algunes de les  mostres d’aquesta experimentada pintora és  la realitzada a la Tossan-Tossan Gallery de Nova York (1986), la Antològica organitzada per la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana (1999), la realitzada a la Fundació Antonio Pérez, deCuenca (2000) i la de la Caixa Rural de Torrent (2001).
La regidora presentarà una exposició  que suggereix optimisme i que “d’alguna forma no podem evitar relacionar-les amb la primavera amb el seu peculiar cromatisme i temàtica”. Les interpretacions del paisatge són coloristes, que s’insinuen als ulls de l’espectador. En altres casos “l’abstracció resulta més accentuada però mantenint sempre aquest traç gestual que caracteritza la seva obra. En resum una exposició molt interessant, ben estructurada i fins i tot oportuna que, de ben segur, agrairan tots els amants de l’art”.
 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

140259_ROSA_TORRES_cataleg_torre_vella.jpg

Document Actions