Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Torre Vella acull la mostra "Abu Dhabi, un pont entre Orient i Occident", un recull fotogràfic de la capital dels Emirats Àrabs Units

Es pot visitar fins al 24 de març al centre cultural

dimarts 06 març 2012

La Torre Vella ha inaugurat una nova mostra després de tancar la dels artistes locals. Es tracta d’una petita mostra del que la capital dels Emirats Àrabs Units pot oferir al visitant interessat a descobrir no tan sols la modernitat que tots hem pogut conèixer a través de la televisió i els mitjans audiovisuals, sinó  que també destaca les seves arrels tradicionals i la seva posició geogràfica al mitjà orient que li permet exercir com a pont de cultures. Destaca de l’exposició el conjunt de fotografies del certamen que la Abu Dhabi Autority Culture and Heritage ADACH, organitza cada any. Estes fotografies van més enllà de l’arquitectura més avantguardista i retraten la bellesa dels paisatges i de la gent. L’exposició es completa amb una petita mostra de productes d’artesania, indumentària i parament de la llar, les quals ajuden a fer-nos una idea de la riquesa de les tradicions culturals que els emirats atresoren i que volen projectar al món juntament amb els seus projectes de futur.

La mostra ha estat organitzada per Abdullah AlQubaisi i Carme Almuni, i ha comptat amb el suport de Abu Dhabi Autority Culture and Heritage, the Office of the Brand of Abu Dhabi, Abu Dhabi Photographic Society, Ajuntament de la Sénia i l’Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili a la Sénia, qui ha cedit l’exposició a l’Antena del Coneixement de la URV a Salou. L’exposició està oberta al públic fins al proper 24 de març.

D’altra banda, al passadís del TAS també es poden veure les fotografies seleccionades al concurs de fotografia de Festa Major; entre elles, la guanyadora ‘Ni ell s’ho perd’.

Galeria d'imatges

EXPOSICIO__-_Vinilo_Grande_2500mm_x_1510mm.jpg

Document Actions