Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Torre Vella acull les obres guanyadores del prestigiós Premi Telax des de 1993 al 2012

divendres 25 abril 2014

Aquesta tarda, a partir de les 20 hores, s’inaugura l’exposició que incorpora escultura, pintura i fotografia entre d’altres disciplines artístiques

 

La Torre Vella de Salou acollirà des d’aquest vespre l’exposició de les obres guanyadores del Premi Telax  des de l’any 1993 fins 2012, un concurs d’àmbit internacional, avantguardista i obert.  En un sol espai aglutinador conviuran les obres en diferents llenguatges plàstics. Els visitants podran descobrir fins al 17 de maig en l’espai del centre d’art un conjunt d’escultures, pintures, fotografia, vídeo esdevenint una saludable confrontació d’idees, tècniques i conceptes. Alguns dels artistes que exposaran en aquesta mostra col·lectiva seran Jordi Abelló; Ramon Vilella; Enric Madorran; Juanjo Benet o José Carlos Balanza, entre d’altres, i fins arribar a la suma de 20 peces; les guanyadores al llarg dels 20 anys compresos en la retrospectiva.

Aquest premi s’organitza anualment i any rere any s'ha anat incrementant la seva projecció a nivell nacional i internacional.

La finalitat del Premis Telax és la de celebrar una mostra d’art anual i facilitar la difusió de les obres dels artistes guardonats, organitzant primer una exposició col·lectiva amb els artistes seleccionats i després una de individual amb l'obra de l'artista guanyador.

El Premis Telax és el reflex d’ una creativitat jove i emergent impregnada de valors estètics, socials… que sens dubte ens ajudaran a reflexionar i entendre millor aquest mon de les emocions. L’exposició es durà a terme des d’avui, 25 d’abril i fins al  17 de maig  en horari de dilluns a dissabte de 18 a 21 hores; amb els diumenges i festius tancats.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

telax.jpg

Document Actions