Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Torre Vella acull una doble exposició pictòrica amb artistes d’arreu del món

La regidoria de Cultura ha volgut aglutinar en aquesta mostra part del fons artístic municipal

dimecres 18 setembre 2013

Aquest divendres 20 de setembre a les vuit del vespre la Torre Vella torna a acollir una nova mostra d’art; en aquest cas una doble exposició que pretén reunir sota el nom de ‘1.000 sobre paper’ i   ‘D’arreu del món’ les pintures d’artistes de diferents nacionalitats en una mostra de la diversitat artística que es penja i s’ha penjat a les parets del centre d’art de Salou.

Amb el títol “D’arreu del món” la regidoria de Cultura presenta una acurada selecció d’obres d’artistes que han exposat la seva obra a la Torre Vella i que com a conseqüència han deixat una peça per al fons d’art municipal.

Aquesta vegada el nexe entre aquesta dotzena d’autors és el seu origen que compren diversos països i continents. Hi són representats Itàlia, els Estats Units d’Amèrica, Xile, França, el Marroc, Alemanya, l’Irak, Anglaterra, Taiwan i Sud-àfrica.

Hi ha artistes que resideixen a Catalunya o a l’estat espanyol, altres a diferents indrets del món, però tots ells en un moment o altre, en els darrers anys han prestigiat la Torre Vella i per això ara també és una bona ocasió per mostrar aquestes obres com un petit reconeixement vers tots aquests autors.

D’altra banda, la mostra “1000 sobre paper” constitueix una experiència artística nascuda a Casablanca , al Marroc, on una sèrie d’autors, marroquins, però també de França i de l’estat espanyol, varen decidir mostrar la seva obra sobre paper amb un mateix format: 50 x 50 cm. També, tot i que cada artista té la seva cotització al mercat internacional, van coincidir en donar un aire social i posar-les a la venda al preu de 10.000 Dirhams marroquins.

Galeria d'imatges

Retol_exposicions_Torre_Vella_HORIZONTAL_Medium.jpg
binebine_mahi_Small.jpg
Ali_Jabbar2_Small.jpg
Ali_Jabbar2_Small.jpg
binebine_mahi_Small.jpg

Document Actions