Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Torre Vella acull una exposició del guanyador del Premi Salou de Recerca Pictòrica

divendres 17 agost 2007

El regidor de Cultura de Salou, Paco Gaya, inaugurarà demà dissabte 18 d'agost, a les 20 hores, l'exposició 3130 de Juan Carlos Balanza, a la Torre Vella. Aquest espai acollirà fins al proper 16 de setembre el darrer treball del guanyador del Premi Salou de Recerca Pictòrica de l'any passat. En la quarta edició d'aquest concurs de caràcter bianual, recordem, Balanza va ser guardonat per la seva obra titulada '217 minuts', un oli, grafit i soldadura elèctrica sobre alumini de 100x200 cm, pel qual va rebre 6.000 euros i l'oportunitat d'organitzar una mostra individual al municipi.
Aquesta oportunitat de donar a conèixer els seus treballs sobre materials que en principi poden semblar freds (els metalls) i que agafen el temps com a objecte de reflexió, li ha arribat ara a aquest artista resident a Logronyo.
No obstant això, aquesta no serà la primera vegada que els ciutadans i turistes de Salou podran veure les seves obres. El 1997 ja va oferir una exposició individual a la Torre Vella. Balanza ha exposat també de forma individual a la Sala 'Palacio de Pimentel' de la Diputació de Valladolid; a la Galeria Antoni Pinyol de Reus, a la Galería Juan de Juanes d'Alacant; al Centro Cultural de Matadero d'Osca; a la Galeria José Cataluña de Santander; i a la Galeria Canals de Sant Cugat, entre altres sales. També ha participat en diverses mostres col·lectives, com ara 'De Miró a Clavé paraula i forma a l'art contemporani', al Museu de Sant Cugat; i 'Camino de Caminos' a l'Ajuntament de Lleó.
L'exposició de la Torre Vella romandrà oberta al públic, tots els dies de la setmana, de 19 a 22 hores.

Document Actions