Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Torre Vella acull una mostra homenatge de 30 anys de fotografia d’Enric Pàmies

dijous 21 abril 2016

L’exposició, que s’inaugura demà divendres a les vuit, es podrà visitar fins al 21 de maig

 

La Torre Vella de Salou presenta demà l’exposició 30 anys de fotografia, 1953-1983, de l’artista reusenc Enric Pàmies. Es tracta d’una mostra fotogràfica on es poden contemplar diverses instantànies que l’autor va anar captant al llarg de la seva trajectòria. Recordar que Enric Pàmies i Carreté, ens va deixà el 31 de desembre del 2014.

 

La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha volgut destacar la importància d’acollir una exposició d’aquestes característiques al nostre municipi i el poder gaudir de la mostra d’aquest gran artista. Pàmies, va participat en 43 exposicions individuals i en 60 de col·lectives, exposant les seves obres tant a nivell estatal com a l’estranger. A més, va rebre més d’una trentena de distincions com medalles, plaques, socis d’honor, títols... tant a nivell estatal com a l’estranger.

 

Aquesta exposició, com apunten des de Cultura, té un significat molt especial ja que és un recorregut de trenta anys de la seva activitat fotogràfica, com ja ens indica el seu títol. Amb la tria acurada que l’autor va fer de les seves obres més representatives ens mostra l’ampli ventall de la seva visió fotogràfica de temes costumistes amb imatges de llocs molt propers al nostre entorn més immediat combinat amb imatges d’indrets més allunyats. També fa un repàs a altres obres en que l’important no és la localització sinó l’aspecte més creatiu i suggerent de les imatges.

Recordar que l’exposició es podrà visitar a la Torre Vella de Salou, i romandrà oberta des del 22 d’abril fins al 21 de maig de 2016 de dilluns a dissabte de 18 a 21 hores. Diumenges i festius, tancat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

tvella.jpg
Exp_E_P+mies_Cartell_Horitzontal_Moll.jpg

Document Actions