Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Torre Vella de Salou acull aquest Nadal una exposició de pessebres

dimarts 23 desembre 2008

Amb motiu de les festes de Nadal, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou ha organitzat l' exposició 'Nadal a la Torre Vella. Exhibició de diorames'. Es tracta d'una mostra que conté un recull de diferents diorames de l'Associació Pessebrista de Reus, que es va inaugurar el passat 19 de desembre a la Torre Vella. Des d'aquest dia i fins a l'11 de gener, es podrà veure, en concret, de dimarts a dissabte de les 18 a les 20 hores; i els diumenges de les 11.30 a les 13. 30 hores (el dia 25 de desembre i l'1 de gener la mostra romandrà tancada).

L'Associació Pessebrista de Reus va ser fundada el dia 1 de desembre de 1981. Fins data d'avui ha realitzat diferents activitats relacionades amb el món del pessebrista, ja sigui mitjançant conferències divulgatives, com excursions, concursos de dibuix pels alumnes de les escoles i d'altres que fan referència a les festes nadalenques. Una de les activitats principals és la de l'exposició de pessebres i en particular de diorames, havent realitzat fins al moment un total de 23 a la capital del Baix Camp. Per tant, disposa d'una col·lecció de més de 80 diorames.

Pel centre cultural de la Torre Vella, situat al carrer Arquebisbe Pere de Cardona, hi ha passat durant aquest 2008 un total de 9.158 visitants, interessats en veure les diferents exposicions que ha acollit.

Document Actions