Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Torre Vella de Salou acull des d'avui dues magnífiques exposicions

divendres 26 juny 2009

L'exposició col·lectiva de la Agrupación de Acuarelistas Vascos i l'obra escultòrica en ferro de l'artista lleidatà Tomàs Roca Rodenas en són els protagonistes

Aquesta tarda, 26 de juny, a les vuit s'inauguraran dues mostres ben diferenciades. D'una part l'exposició col·lectiva de la Agrupación de Acuarelistas Vascos, que presenten un total de 26 obres corresponents a altres tants autors. Dins aquest gènere de l'aquarel·la, podem contemplar una gran diversitat de propostes i temàtiques. Des de l'abstracció, fins composicions d'un accentuant realistes. Predominen les marines i paisatges, però no hi manquen tampoc altres temes com una maternitat o fins i tot una perspectiva urbana de l'antic call jueu de Tarragona.

L'altra mostra que podem veure-hi es l'obra escultòrica en ferro i de petit format de l'artista lleidatà Tomàs Roca Rodenas. Rodenas és un autor de una ja dilatada trajectòria que ara ens presenta aquestes peces on a la seva intrínseca tridimensionalitat, que conforma el volum i l'espai, adquireix una aparent simplicitat però, a poc, que l'espectador mostri curiositat podrà advertir com cada peça té personalitat pròpia. Rodenas en la seva constant recerca treballa el ferro de totes les maneres possibles que li permet desenvolupar un llenguatge molt íntimista i suggerent, de peces subtils i delicades, malgrat la ruda aparença que en un primer moment ens poden suggerir.

La mostra es podrà veure a la Torre Vella de fins el diumenge 12 de juliol totes les tardes.

Document Actions