Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Torre Vella de Salou inaugura una mostra de diorames per les festes de Nadal

dijous 22 desembre 2016

L’exposició es pot visitar des d’avui dijous a les 20h, fins al proper 14 de gener

Com ja és tradicional per aquestes dates, la Torre Vella de Salou ha programat una mostra relacionada amb el Nadal. Enguany, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha volgut produir un singular pessebre mitjançant diorames de diferents escenes amb figures d'un tradicional pessebre.

Es tracta de 3 diorames de l’autor Ismael Porta i Balanyà; Edicte d’Empadronament, El Naixement, i Somni de Josep. L’exposició també acull un quart diorama de l’autor Joan Mestres i Baixas, El Naixement. Aquests, ompliran la Torre Vella de Salou, des d’avui dijous a les 20h, data de la inauguració, fins el 14 de gener de 2017 en horari de 18 a 20h de dilluns a dissabte, diumenges i festius tancats.

Aquesta iniciativa dóna continuïtat a altres exposicions similars com la reproducció facsímil d'obres mestres del tema de la Nativitat que es conserven al Museo del Prado, o a l’original pessebre amb tècnica de grafitti obra de l'artista Akim que es van exhibir ja fa alguns anys a la mateixa Torre Vella del municipi, o el singular pessebre fotogràfic que es va exposar l’any passat.

La Regidoria de Cultura vol donar continuïtat a la tradició nadalenca, alhora que contribueix a difondre les tradicions.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg

Document Actions