Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Unitat d’escolarització compartida de Salou presenta el full de ruta d’aquest curs

Compta amb un total de 13 alumnes provinents dels instituts del municipi

divendres 09 novembre 2012

La Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Salou ha presentat el full de ruta del curs 2012-2013 davant els alumnes que hi assisteixen i que hauran de desenvolupar un seguit de projectes, molts d’ells, ja consolidats i que han donat els seus fruits en les darreres edicions. En aquest sentit, des de la direcció de la UEC s’ha explicat com es mantenen en plena vigència per aquest curs mesures com el servei de mediació; la redacció de la revista que recull el dia a dia dels alumnes i les activitats que desenvolupen; el programa economia de fitxes –per reduir el nivell d’absentisme i afavorir la puntualitat- o bé l’escola adopta un monument, a més d’un projecte individualitzat de seguiment i d’adaptació curricular. Aquest darrer té present 2 factors: la programació adaptada de l’ESO i la realitat de l’alumne, és a dir les seves necessitats, interessos i possibilitats.  

 

Actualment, la UEC té 11 alumnes derivats dels instituts de referència però la setmana vinent se n’incorporaran dos més. Tots ells, com ha explicat el coordinador de la UEC, Robert Nieva, seguiran les pautes que marca el centre –ubicat a l’edifici Atenea-  i que busca cohesionar el grup de persones que hi conviuen, i a través del servei de mediació resoldre conflictes de forma pacífica entre els mateixos alumnes. Enguany, a més,  han “apadrinat” un monument  de Salou: la Font Lluminosa, que ja han  visitat, que estudiaran i en la que treballaran amb la finalitat d’estimar-la, valorar-la com a part del patrimoni local, i fer-ne difusió d’ella.

Aquest any també realitzaran, segons la direcció de la UEC, en un seguit de tallers i cursos per intentar donar una formació integral als alumnes. Els cursos i tallers programats per a aquest curs seran el de cuina, de pastisseria, i gelateria. Tots aquests projectes comptem amb el suport de la Regidoria d’Ensenyament i dels dos Instituts de referència del municipi.

Galeria d'imatges

uec_presentaci.JPG
uec_presentaci.JPG

Document Actions