Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Salou presenta el projecte educacional per al 2011

Les classes s'imparteixen al centre Atenea, on es presentaran les novetats curriculars el proper divendres

dilluns 22 novembre 2010

El proper divendres dia 26 de novembre la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Salou presentarà a les instal·lacions del centre de formació Atenea els projectes que es desenvoluparan durant el curs escolar 2010-2011.  Aquesta presentació es farà davant dels pares de la quinzena d’alumnes inscrits; també els instituts de referència, els inspectors de zona a més de responsables de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament.

Una de les novetats d’enguany, que s’ha posat en marxa aquest curs, ha estat el programa “Economia de Fitxes” a través del qual “s’ha aconseguit eradicar l’absentisme dels alumnes i afavorir l’hàbit d’arribar amb puntualitat”, comentava el regidor d’Ensenyament, David Ninyà, qui també ha recordat que per continuar millorant el rendiment dels alumnes de la UEC es desenvolupa un projecte individualitzat (PI) que consta d’una adaptació curricular que té present 2 factors claus: la programació adaptada de l’ESO i la realitat de l’alumne, és a dir les seves necessitats, interessos i possibilitats.   

A més, dins de la UEC, i fruit dels bons resultats del programa de l’any passat es manté el Projecte de “Servei de mediació”; un servei que ha ajudat a  la UEC a cohesionar el grup de persones que hi conviuen, i facilita la resolució de conflictes de forma pacífica entre els  alumnes. Altres projectes que tenen una continuïtat són La Revista del centre o el programa   “l’Escola adopta un monument”. Enguany els alumnes apadrinaran la Font Lluminosa.  Una altra de les activitats on des de la UEC participen molt activament és en el Pla Educatiu d’Entorn realitzant un seguit de tallers i cursos per intentar donar una formació integral als alumnes. Els cursos i tallers programats per a aquest curs seran el d’habilitats socials, de pastisseria, de cuina i de gelateria.
Tots aquests projectes comptem amb el suport de la Regidoria d’Ensenyament i dels dos Instituts de referència del municipi.

Galeria d'imatges

PB110002.JPG

Document Actions