Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La vintena edició de l’Exposició d’Artistes Locals de Salou es podrà visitar fins el 31 de març a la Torre Vella

dijous 25 març 2021

L’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i d’altres regidors i regidores del Consistori, l’ha visitat, recentment

La mostra és oberta de dilluns a dissabte (excepte festius), de 18 a 20 h. L’aforament a la sala és limitat a sis persones, per motius de seguretat davant de la COVID-19

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i dels regidors/es Julia Gómez, Hèctor Maiquez i Pedro Madrona, ha visitat, recentment, la vintena edició de l’Exposició d’Artistes Locals de Salou, que es podrà admirar a la Torre Vella, fins al proper dimecres, 31 de març.

Els artistes que enguany exposen les seves obres són: Frank Russel Bidounga; Llorenç Cervelló; M. Rosa Delgado (Rosy); Antonio Garcia; Belarmina Gómez; David López (Gesart); Maria Antonia Navas (A. Navas 19); Ruth Quintana (Ruth. Q. J.); Roser Rovira; Francisca Sierra; Luigi Antonio Tecca; Herminia Vicente; i Omar Zbari.

Les tècniques que fan servir els artistes triats són molt diverses, des de mixta, oli sobre tela, i acrílic, i fins a la fotografia.

L’alcalde Pere Granados, ha assenyalat que “l’exposició d’artistes locals és una trobada que té una llarga trajectòria i tradició entre nosaltres, i que serveix perquè les persones de Salou  que tenen una inquietud per les arts puguin expressar la seva creativitat i mostrar-la a la societat”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha assegurat que “els nostres artistes mereixen també un reconeixement, i és per això que fem una exposició per tal que puguin mostrar el seu talent a tothom qui s'apropi”.

El regidor també ha explicat que “és un acte que iniciem cada any per la nostra Festa Major d'hivern, on tothom hi té cabuda, i que hem fet extensiu fins a finals de març perquè totes les persones puguin admirar la producció artística local”.

L’exposició romandrà oberta de dilluns a dissabte (excepte festius), de 18 a 20 h. Cal dir que l’aforament és limitat a sis persones, per tal de garantir les mesures sanitàries adequades.

Galeria d'imatges

2JPG.JPG
4.JPG
5.JPG

Document Actions