Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La volta solidària a Catalunya per les malalties rares passa per Salou

dimecres 13 maig 2015

Els esportistes Marcos Bajo i Minerva Gonzalez estan recorrent 920qm al llarg de 62 poblacions en 19 dies sota el lema ‘Mou-te pels que no poden’

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut aquest migdia als esportistes Marcos Bajo i Minerva Gonzalez al seu pas pel municipi salouenc. Els atletes que estan fent la volta solidària a Catalunya per les malalties rares, han volgut agrair a l’Ajuntament el seu suport vers la iniciativa.

Per la seva banda, el batlle els ha encoratjat en la seva gesta i els ha fet entrega d’un obsequi del municipi. A més, Granados, acompanyat de la Regidora de Participació Ciutadana Mª José Rodríguez, ha volgut donar el seu recolzament a la iniciativa que han tingut vers les malalties rares o minoritàries ja que necessiten del suport de tots i els ha animat en la seva gesta.

Sota el lema Mou-te pels que no poden, Marcos Bajo i Minerva Gonzalez estan recorrent des del 28 d’abril i fins el proper dissabte 16 de maig (19 dies) amb final a Barcelona un total de 920 qm al llarg de 62 poblacions catalanes.

Galeria d'imatges

malalties.jpg
P1150856.JPG
P1150872.JPG

Document Actions