Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La vuitantena de colles i entitats participants a la Festa Major d’Hivern, homenatjades

L’alcalde i la regidora de Cultura i Festes van lliurar uns records de la festa en un acte multitudinari

divendres 26 febrer 2010

 

La sala de plens de l’Ajuntament de Salou es va omplir ahir al vespre de públic per agrair a les entitats, colles i participants que han fet possible la celebració de la Festa Major d’Hivern. L’alcalde de Salou i la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, van ser els encarregats de lliurar els obsequis preparats per a l’ocasió; una figura en miniatura del gegant pescador així com un DVD amb imatges de la Festa Major que recullen tots i cada un dels actes que s’han viscut en aquesta darrera celebració a Salou. Les imatges posen de relleu l’elevada participació a tots i cadascun dels actes. Per la recepció hi van passar des dels representants de les colles; als membres que controlen la seguretat de les carretel·les; les persones que disparen el confetti als canons del Cós Blanc; les pubilles i hereu del municipi o, les entitats com les diferents AMPES, corals, elements del seguici festiu, entre un llarg etcètera i que sumen en total una vuitantena de reconeixements.

 

L’alcalde, Pere Granados, va voler agrair a les entitats "l’esforç i el treball" per tirar endavant una festa participativa i va recordar que "les entitats sou l’ànima d’una societat dinàmica perquè és a través de les entitats i associacions que una societat es dinamitza, es mou i es projecta". El batlle també va estendre els braços i va assegurar-los que "des de l’Ajuntament sempre rebreu el més incondicional suport si els vostres projectes i activitats van encaminats a servir als interessos generals i a donar una major cohesió social". Per la seva part, la regidora Aguilera va reiterar l’agraïment a tots i cada un dels participants "per aconseguir entre tots fer una festa ben grossa i molt estimada per als salouencs".

 

D’altra banda, la celebració també va servir per fer l’acte de lliurament dels premis de la segona edició de fotografia de la Festa Major 2010, un acte organitzat per l’Antena del Coneixement i on s’han presentat una vintena d’obres. El guanyador d’aquesta edició ha estat Luis Carlos Laborda.

Galeria d'imatges

fotogrup_entitats.JPG
DSCN1388.JPG

Document Actions