Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La web de l’Ajuntament de Salou rep 117.591 visites en sis mesos

Des de la seva inauguració al mes de febrer, el nombre de visites ha incrementat més d’un 15%

divendres 30 juliol 2010

La web de l’Ajuntament de Salou ha rebut un total de 117.591 visites en sis mesos. Des del mes de febrer que es va inaugurar el nombre de visites ha incrementat en un 15,13%. La tendència de les visites és de creixement continuat i en les darreres setmanes s’observa un creixement important. Aquest augment consolida la web municipal com una eina de comunicació entre el Consistori i el ciutadà. La web permet consultar nombrosos serveis de interès com serveis municipals relacionats amb educació, habitatge, esdeveniments i festes, beques i ajudes, oferta pública d’ocupació i de formació ocupacional així com notícies de l’actualitat de la ciutat.

La pàgina més visitada és la Home que ha sigut vista 102.420 vegades. La web municipal està estructura per donar resposta a totes les àrees del ciutadà: Viu, Gaudeix, Estudia, Treballa, reflecteixen una distribució  de la informació cap al ciutadà, cap a les seves activitats, cap a les seves inquietuds envers el municipi. El disseny de la web permet navegar, de forma àgil i sense esforç, complint amb les normatives estàndards d’accessibilitat, entre la informació municipal repartida en més de 10.000 pàgines.

Un altre de les seccions més visitades és la webcam que permet veure en directe diferents espais de la ciutat que ha sigut vista 20.893 vegades, l’oferta pública  amb 11.715 pàgines vistes i el temps amb 5.395 pàgines vistes.

En relació als països d’origen d’aquestes visites després de les que provenen d’Espanya, trobem França en primer lloc, Alemanya en segon lloc, Rússia en tercer lloc i Holanda en quarta posició.
En les estadístiques de les visites del web, s’observa que cada cop és més habitual que els contractes de telefonia mòbil incorporin les tarifes de navegació per internet. Els propis mòbils estan evolucionant cap a terminals amb pantalles molt grans i gran resolució, tàctils en molts casos, facilitant la navegació per les planes web.

En aquest sentit, l’Ajuntament té en marxa un projecte de Mobilització del Portal Web www.salou.cat, que permetrà que les visites des de dispositius mòbils siguin més accessibles.

Amb aquestes dades, l’Ajuntament de Salou mostra la consolidació la seva voluntat d’apropar-se als seus ciutadans, creant i potenciant nous canals de comunicació directes i fiables  integrats en aquest nou espai web www.salou.cat

Document Actions