Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou informarà dilluns dels nous cursos de gralles i timbals a l'Escola de Música

divendres 22 febrer 2008

La Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou, recentment creada per l'Ajuntament d'aquest municipi, convoca la ciutadania a participar en la sessió informativa sobre els cursos de gralles, timbals i percussió que organitzarà properament. En aquesta sessió, prevista per al proper dilluns 25 de febrer a les 18.30 hores a la Sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música (EMMS), es vol explicar, entre altres coses, quan començaran aquests cursos a la trentena de persones que s'hi van apuntar durant la Mostra i tallers de cultura tradicional catalana que es va celebrar el passat 19 de gener, en el marc de la Festa Major d'Hivern.

Recordem que en aquest acte, un dels primers impulsats per la Xarxa juntament amb la cercavila popular que va tenir lloc el mateix dia, es van distribuir unes butlletes perquè les omplissin i les dipositessin en qualsevol de les taules dels tallers de la mostra aquells que desitgessin rebre informació sobre les diferents activitats preparades per la Xarxa o informació concreta per inscriure's a algun dels grups que la integren.

La reunió de dilluns està oberta, però, a totes les persones que estiguin interessades en rebre classes de gralla, timbal o percussió, encara que no s'hi hagin apuntat encara, segons ha remarcat el regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya.

Cal tenir en compte que la Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou, formada per representants de diverses associacions locals, té com a objectius la promoció, difusió i divulgació de la cultura popular catalana a la localitat; i el foment de la participació ciutadana en activitats vinculades a aquesta cultura. El regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya; i el regidor de Festes, Joan A. Brull, són el president i el vicepresident d'aquesta entitat, respectivament.

Document Actions