Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou organitza uns cursos de gralla i timbal

divendres 14 març 2008

La Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou ha organitzat uns cursos de gralla i de timbal que s'impartiran a la sala d'assajos del Teatre Auditori de Salou (TAS), situada al soterrani .
El curs de gralla començarà, en concret, el proper 26 de març i constarà de 24 hores lectives, que s'impartiran els dilluns de 19 a 20 hores i els dimecres de 18 a 19 hores.
La data d'inici del curs de timbal, de 30 hores lectives, en canvi, serà el 28 de març. En aquest cas, es formaran dos grups: un rebrà classes els divendres de 17.30 a 18.30 hores; i l'altre, el mateix dia de la setmana, però, de 19 a 20 hores.
Els interessats en apuntar-se a aquests cursos, han d'inscriure's abans del 26 de març, a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou, ubicada al Passeig 30 d'Octubre; i poden demanar més informació, trucant al telèfon 977 30 92 17. L'horari d'atenció al públic de la regidoria és de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores; i els dimarts i dijous també de 17 a 20 hores.
El consistori salouenc posarà a disposició dels alumnes els instruments musicals i aquests només hauran de pagar 25 euros, per comprar-se la canya i el tudell, si volen aprendre a tocar la gralla; i les baquetes i la corretja, si escolleixen el curs de timbal.
Cal tenir en compte que la Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou, formada per representants de diverses associacions locals, té com a objectius la promoció, difusió i divulgació de la cultura popular catalana a la localitat; i el foment de la participació ciutadana en activitats vinculades a aquesta cultura. El regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya; i el regidor de Festes, Joan A.. Brull, són el president i el vicepresident d'aquesta entitat, respectivament.

Document Actions