Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La XIX Pedalada Popular arriba a Salou aquest cap de setmana

La Festa Major d’hivern acollirà nombroses activitats esportives per a tots els públics

dimarts 22 gener 2013

La Festa Major d’hivern 2013 acollirà nombroses activitats esportives des del proper diumenge 27 de gener fins el proper 4 de febrer. Entre aquestes, destaca la XIX Pedalada Popular que s’iniciarà a les 10:00 hores al Pavelló Municipal d’Esports i que finalitzarà al Pàrquing del C/Mar amb un recorregut de set quilòmetres.  Els participants podran gaudir d’una botifarrada popular al pàrquing del Carrer Mar. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament en col·laboració amb l’Associació Ciclista de Salou/BTT Salou . La previsió d’assistència és d’uns 300 participants. Les inscripcions poden realitzar-se a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou que recorda la necessitat de portar un casc de protecció.

Entre les activitats esportives que s’esperen aquest cap de setmana, també destaca el XVI Torneig 24 hores de Futbol Sala. La final tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Esports a les 18.15.

Entre la resta d'activitats programades per la Festa Major, hi haurà el torneig de natació ‘Llança’t a Nedar’ que s’iniciarà el diumenge a les 9.30 a la Piscina Municipal. Es tracta d’una activitat per nens i nenes de tercer i quart de Primària.  Les inscripcions poden realitzar-se mitjançant els professors d’educació física de cada col·legi.

El torneig de petanca, la II Olimpiada Escolar d’Escacs, el II Torneig de volei infantil o el Festival de Patinantge ‘Las Décadas’ seran algunes de les moltes activitats d’esport que es poden consultar al programa de Festes.

Galeria d'imatges

bicicletada.JPG
bicicletada.JPG

Document Actions