Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La XVI Pedalada Popular de Salou reuneix a mig miler de participants

S’ha aprofitat el lliurament de dorsals per fer una recollida solidària d’aportacions econòmiques que es destinaran als damnificats d’Haití

diumenge 31 gener 2010

Prop de 500 persones s’han inscrit aquest matí a la XVI Pedalada Popular Salou 2010; una altra activitat que és ja tradició en el marc de la Festa Major d’Hivern i que s’ha organitzat per part de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou i que ha comptat amb el suport de l’Associació Ciclista Salou. Des de primera hora del matí grans i petits, amb tot tipus de bicicletes de 2 i 4 rodetes s’han anat reunit al voltant del pavelló d’esports municipal per tal de participar del recorregut de prop de sis quilòmetres. Enguany, a més, s’ha aprofitat el lliurament de dorsals per fer una recollida solidària d’aportacions econòmiques que es destinaran als damnificats d’Haití junt amb els diners que s’estan recollint al llarg de les 24 hores del campionat de futbol Sala.

A més d’una samarreta verda, els ciclistes han participat en el sorteig d’una parell de bicicletes de muntanya i altres materials tècnics d’esport.

A dos quarts d’onze del matí s’ha donat el tret de sortida a la pedalada que ha anat escortada per la policia local i que ha discorregut amb total normalitat. En acabar el recorregut, davant del pavelló s’han servit begudes i s’ha procedit al sorteig dels regals.

Document Actions