Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La XXIII exposició Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport arriba a la Torre Vella

dimecres 15 juliol 2015

Aquest divendres s’inaugura ‘Fotosport’ , una mostra que consta de 48 fotografies i es podrà visitar fins al 5 de setembre

La Torre Vella serà l’escenari de la inauguració de l’exposició de la XXIII exposició biennal Internacional de Fotografia de l’Esport. Les parets de la sala d’exposicions s’ompliran amb un total de 48 fotografies d’elevat nivell, totes elles professionals i que estaran muntades en marcs metàl·lics i vidre de 40x50cm.

Com en els darrers 44 anys, des del Club Natació Reus Ploms, ha impulsat aquesta exposició que va néixer al 1970 amb la idea de reflectir l’essència de l’esport a través de l’art de la fotografia. En el prestigiós concurs, s’han inscrit un total de 137 autors provinents de 28 països d’arreu del món. En l’edició d’enguany han participat 1.537 obres. Finalment, però, una cinquantena de premiades són les que es podran veure a la Torre Vella fins al proper 5 de setembre de 2015.

Les imatges recullen escenes quotidianes de l’esport però amb una gran qualitat i que a més de les tres guanyadores també posa en valor diverses categories: la de millor autor de saló; la d’esport monocrom; la d’esport color; la d’esport de base, infantil i juvenil i, finalment, la d’esport femení.

L’entrada a la Torre Vella és de caràcter gratuït i resta oberta per la visita al públic de dilluns a dissabte de les 18 a les 21 hores i diumenges i festius tancats. La inauguració serà aquest proper divendres dia 17 de juliol, a les 20.00 hores.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

torre_vella.jpg

Document Actions