Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La zona del Mirador de Salou ja té pista poliesportiva

dilluns 03 agost 2009

Aquesta tarda l'alcalde i el president de l'entitat veïnal han inaugurat la instal·lació, aprofitant les festes del barri

Aquesta tarda s'ha tallat la cinta inaugural a les noves instal·lacions esportives ubicades al carrer Cal·lípolis de la Urbanització Mirador de Salou. L'alcalde de la població, Pere Granados, ha estat l'encarregat de tallar la cinta davant bona part de veïns, amics i regidors que no s'han volgut perdre l'oportunitat de visitar un dels primers equipaments públics amb els que compta el barri, on recentment també s'hi ha practicat la micropolítica; arranjant carrers, tallant arbres malmesos, netejant solars i instal·lant baranes de protecció, entre d'altres accions.

Després de la tallar la cinta, l'alcalde Granados ha expressat la seva satisfacció per veure culminat un projecte de pista polivalent que s'havia gestat en l'anterior mandat i que, finalment, ha vist la llum. La dotació de serveis als barris i el compromís de dotar de nous equipaments a la població han quedat materialitzades amb aquesta inversió de poc més de 88.000 euros. L'alcalde, davant els presents també ha expressat la ferma voluntat de 'donar un nou impuls a projectes públics i socials fins ara encallats com el centre cívic del mas de l'Esquerrer, ubicat a Xalets, i que també donarà servei a Mirador', ha anunciat.

Per la seva part, el president de l'entitat, el Sr Armengol, ha agraït l'esforç per 'treure de l'oblit' el barri amb aquest tipus d'inversions i ha expressat la voluntat de seguir col·laborant per 'dotar la zona de nous equipaments'. Precisament, Armengol ha recordat que al llarg del cap de setmana s'han programat diverses activitats festives com ara una paella popular o un espectacle per als més petits i el ball de festa, entre d'altres.

La pista polivalent, a l'aire lliure ha estat construïda per l'empresa MiJ Gruas seguint les recomanacions i les fitxes tècniques establertes pel Consell Català de l'Esport. Té unes dimensions de 35x22 metres i permet la pràctica del mini bàsquet o el futbol-sala i handbol. A més, compta amb aparcament per a bicicletes, papereres i enllumenat de 4.800 w.

Document Actions