Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’AEH Salou reprèn el 'Tasta Salou' aquest dijous, 5 d’octubre

dimecres 04 octubre 2023

  • 15 restaurants elaboraran les seves degustacions, que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava. El preu del platillo, junt amb la copa, és de 6 euros

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, reprenen, aquest dijous, 5 d'octubre, la iniciativa gastronòmica ‘Tasta Salou’. 

Un total de 15 restaurants elaboraran les seves degustacions que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava. El preu del platillo, junt amb la copa, és de 6 euros.

Es tracta d’una degustació per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu dinamitzar la ciutat, entre setmana, i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa.

En aquesta edició hi participen els següents restaurants: RESTAURANT COOK & TRAVEL (c. Llevant, 5);  EL TOTXO TAVERNA (c. Barcelona, 40); HUMA (c. Barcelona, 62); MRKT DE EDU CUESTA (c. Francolí, 8); THAI SALOU (c. Barbastre, 13); LA TABERNA DEL ÁNCORA (Autovia Salou a Reus, 3); HOUSE OF ILLUSION (Espigó del Moll, s/n); LA TECA SALOU (c. Ciutat de Reus, 28); LA GRESCA FOOD & DRINKS (c. Camí Reial, 2); CASTILLO DE JAVIER (c. Barbastre, s/n); ARENA RESTAURANT (p. Jaume I, s/n Baixos, Hotel Blaumar); ROCK & GRILL (c. Colón, edif. Santillana); SUSHI KAI SALOU (c. Valencia, 4); LUNATTIC (c. Colón, cantonada Bilbao); RESTAURANT CÓRCEGA (c. Major, 31).

Els establiments protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la plana de Facebook i a l’Instagram @tastasalou; i al web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

Document Actions