Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Agenda d'Estiu proposa un centenar d’activitats per gaudir dels mesos estivals a Salou

Inclou un ampli ventall d’activitats pensades per arribar a públics de diferents edats i interessos

dijous 28 juny 2012

L’Agenda d’Estiu Salou 2012, que estarà disponible als ciutadans a partir del proper dilluns, inclou un ampli programa d’actes per tal de dotar de contingut cultural, lúdic i esportiu el dia a dia de Salou en els propers mesos.  La programació inclou un ventall molt ampli de propostes per tal d’arribar a públics de totes les edats i amb gustos diversos. En total hi ha quasi un centenar d’activitats entre tallers, actes tradicionals i festius, espectacles infantils i per a adults o activitats esportives.

La regidora de Cultura i Festes, Maria Jose Rodríguez, ha volgut destacar que “que es tracta d’un programa pensat i treballat per arribar a un ampli públic i enguany s’ha fet un esforç en creativitat i originalitat per compensar qualsevol limitació de recursos” i ha afegit que “hem d’apostar per la cultura i la dinamització d’activitats ara més que mai”.

Entre els actes més destacats, està el concert de Sergio Dalma que tindrà lloc el proper 10 d’agost al Camp de Futbol de Salou. L’artista portarà al municipi la seva gira Via Dalma II que està presentant per tota la geografia espanyola. Aquest concert s’emmarca en el programa de les Nits Daurades, un dels moments més especials de l’estiu. Enguany, les Nits Daurades tindran lloc del 9 al 15 d’agost i englobaran nombrosos esdeveniments musicals i lúdics de primer ordre.

Una altra de les activitats destacades és la tradicional Festa del Rei Jaume I que assoleix la XVI edició i acollirà el mercat medieval on els visitants podran gaudir de menjar i productes artesanals típics així com d’un escenari i música de l’època. Com activitats infantils, també hi ha més d'una vintena de fites programades com inflables, titelles, pallassos o jocs programades des del Club Xic’s. Així per exemple, el dia 28 de juliol tindrà lloc un Taller de circ i de música al Passeig de Jaume I, a la zona del Xalet Torremar o el dia 18 els més petits podran gaudir de l’espectacle ‘Som aquí’ en el mateix espai del Passeig Jaume I. Els joves també tindran activitats específiques com per exemple, el Càsting de moda i televisió World Fashion Faces que com cada any tindrà lloc a la Font Lluminosa adreçat a joves que es vulguin dedicar al món de la imatge. També el festival Anden Zero amb l’actuació dels DJ’s locals, grups de ball i grups musicals de Salou serà una de les dates adreçades als més joves. 

D’altra banda, el proper 27 de juliol començarà el cicle de Cinema a l’aire lliure que es podrà veure a diferents punts del municipi amb les últimes estrenes cinematogràfiques. També hi haurà un cicle d’havaneres que començarà el 8 de juliol amb la ‘Calada de les malles’ que tindrà lloc a partir de les 20.30 hores.

Activitats programades per entitats

Les diferents entitats també han programat diverses entitats i festes que es desenvoluparan durant els propers mesos d’estiu. El dia 07 i 8 de juliol tindrà lloc la XXIV Dia d’Euskadi a Salou a la Plaça de les Comunitats Autònomes, la Segona Trobada d’Art de Salou organitzat per l’Associació Playart o el III Torneig a la Platja que tindrà lloc el 7 de juliol.

A nivell esportiu, una infinitat d’activitats es desenvoluparan en els nombrosos espais de la ciutat habilitats per elles. Així el dia 21 de juliol, a la Plaça de les Comunitats Autònomes, tindrà lloc un espectacular Trial Show  amb acrobàcies arriscades, realitzades per pilots de prestigi internacional.

D’altra banda, l’Associació Comercial 365 dies i la Regidoria de Comerç impulsen el Fira ‘Fora Stocks’ que tindrà lloc els dies 14 i 15 de juliol i els dies 18 i 19 d’agost. Una vintena d’stands es donaran cita al Passeig Jaume I per tal de treure les botigues al carrer i fer la ‘rematada’ final en roba i calçat, entre d’altres productes que comptaran amb importants descomptes.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

AGENDA_ESTIU_ok01.jpg

Document Actions