Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament agraeix la implicació de la ciutadania i de les entitats en la Festa Major del 30 d'Octubre

dimecres 31 octubre 2007

L'Ajuntament de Salou considera molt satisfactòria la resposta de la ciutadania durant la Festa Major del 30 d'Octubre. Davant la gran participació a tots els actes, des de l'Ajuntament es vol agrair a la ciutadania i a totes les entitats i persones que han col·laborat en l'organització de la Festa Major la seva implicació en els actes programats.

Totes les activitats previstes han comptat amb la presència d'una gran quantitat de gent, interessada en participar en la celebració del naixement del municipi que enguany ha fet 18 anys. L'afluència de salouencs a les diferents activitats programades, ha estat tan nombrosa que s'han superat totes les previsions d'assistència de públic. Aquest fet ha comportat que en algunes de les activitats incloses en la festa, com ara la pedalada i la paella popular, que van atreure centenars de persones, no es pugués atendre tothom en les condicions previstes per l'organització. Per aquest motiu, el consistori vol demanar disculpes i comprensió per les molèsties que s'hagin pogut ocasionar, donat que aquesta ha estat la primera vegada que s'ha celebrat aquesta festa a la ciutat.

A partir de l'experiència d'aquesta primera edició de la Festa Major, l'Ajuntament es compromet a millorar els actes programats amb motiu de la commemoració del 30 d'octubre. La gran acceptació, resposta i participació de la ciutadania, és un motiu més per perfeccionar aspectes de cara a potenciar en el futur la Festa Major i aconseguir que els salouencs i les salouenques la facin seva.

Document Actions