Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'AJUNTAMENT ATORGARÀ BEQUES A ALUMNES DE L'IES QUE INICIÏN ESTUDIS UNIVERSITARIS

divendres 21 maig 2004

La regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Salou atorgarà tres beques entre tots aquells alumnes que inicien els seus estudis universitaris pel curs 2004-2005, premiant el seu rendiment acadèmic.
Segons el regidor Pere Granados, 'es pretén becar els alumnes que comencin estudis universitaris que hagin demostrat un bon aprofitament dels estudis i que tinguin més dificultats econòmiques per seguir estudis'.
Aquestes beques s'atorguen anualment mitjançant una convocatòria, i s'hi poden presentar les persones inscrites en el municipi de Salou i que desitgin realitzar estudis universitaris un cop acabat el 2n cicle de batxillerat a l'IES de Salou. Així doncs, els alumnes que vulguin sol·licitar-ho han d'estar matriculats al 2n curs del Batxillerat durant el curs 2003-2004. El termini de la presentació de sol·licituds s'inicia el dia 16 de juliol i finalitza el dia 10 d'octubre i s'hauran de formalitzar al centre Cívic de Salou (c/ de l'Advocat Gallego, 2) adjuntant-hi la fotocòpia de la matricula de la universitat corresponent al curs 2004-2005.
Els criteris de valoració de les sol·licituds seran de caràcter econòmic, familiar i personal dels candidats, així com el seu rendiment acadèmic; i se seleccionarà un alumne per cada una de les tres modalitats de batxillerat que es cursen a l'IES de Salou. Aquest any, també es premiarà a tots els alumnes qualificats amb Matrícula d'Honor per les Juntes d'Avaluació de 2n de batxillerat i que demanin la beca.
Granados afegia que 'l'objectiu genèric d'aquestes bases és fomentar l'aprofitament educatiu i millorar el seu nivell, ajudant el seu accés a la universitat i l'oportunitat de continuar en el món acadèmic superior'.

Document Actions