Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament crea la figura del regidor de proximitat per acostar-se a la ciutadania

dimarts 11 desembre 2007

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; i el coordinador institucional, Salvador Pellicé, van presentar dimecres passat el projecte de regidors de proximitat. Aquest projecte s'emmarca dins la línia de treball de foment de la participació ciutadana, impulsada per l'actual equip de govern. En aquesta mateixa línia s'inscriu també la futura l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, que serà una realitat durant el primer semestre de l'any vinent, va explicar Banyeres.

Amb la creació de la figura dels regidors de proximitat, l'Ajuntament vol establir nous canals de comunicació amb la ciutadania, acostar l'administració al poble, va dir el batlle.

Per aconseguir aquest objectiu i conèixer de prop què és el que preocupa als ciutadans, el consistori ha dividit la ciutat en 8 grans zones i ha assignat cadascuna d'aquestes zones a un membre del govern municipal diferent: Marc Montagut se n'ocuparà de l'àrea del Cap Salou-El Far; Paco Gaya, de les urbanitzacions Xalets de Salou i Mirador de Salou; Zacarías Henar, del Salou del Llevant; Rosa Pasquina, de la zona de la Plaça Europa-Covamar; Sonia García, de l'Eixample; Daniel López, del centre; Martina Fourrier, del barri de la Salut; i Joan A. Brull, de la zona de Barenys; segons va concretar Pellicé, tot precisant que hi haurà límits que potser caldrà modificar en el temps, per incloure més carrers.

Aquests regidors començaran a visitar les seves respectives àrees en els propers dies, per parlar amb les associacions, veïns i comerciants i recollir les seves inquietuds i suggeriments; i conèixer personalment l'estat de la seva zona, per exemple, en matèria de neteja, manteniment, etc. El que s'ha recomanat als regidors és que facin una visita a la seva zona cada 15 dies, tot i que no s'han fixat dies concrets, va afirmar el coordinador institucional.

Els ciutadans també podran posar-se en contacte amb els seus regidors de proximitat, a través del telèfon de l'Ajuntament de Salou (977 30 92 00) i dels seus correus electrònics personals que es detallen al web del consistori (www.salou.org) i als tríptics informatius del projecte que s'enviaran aquests dies a totes les llars del municipi.

Document Actions