Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament crea una comissió per elaborar el nou reglament del taxi

divendres 19 octubre 2007

Aquesta setmana s'ha constituït la comissió municipal del taxi de Salou. Aquesta comissió, que va ser creada concretament dimarts passat, s'encarregarà de redactar un nou reglament del servei públic de transport urbà en automòbils de turisme. Es tracta d'adaptar el reglament que existia fins ara, de l'any 2001, a la nova normativa catalana que regula el funcionament del taxi des del 2003.

La comissió està integrada per dos representants de l'Ajuntament (el coordinador institucional, Salvador Pellicé; i el regidor de Governació, Zacarías Henar); dos representants de l'Associació de Taxistes de Salou; dos membres de l'Agrupació de Radio Taxi de Salou; dos representants dels assalariats (un de CCOO i un altre d'UGT); un representant dels comsumidors i usuaris; un representant del Consell Català del Taxi de Tarragona i província; un coordinador general dels taxistes; i un tècnic del consistori (el cap de Serveis Interns).

Tot i que l'elaboració del reglament és competència exclusiva de l'Ajuntament, el consistori ha decidit fer partícep la ciutadania d'aquest procés. Per aquest motiu, precisament, ha constituït la comissió, amb la voluntat d'escoltar la veu dels usuaris i professionals dels taxis. El passat 16 d'octubre, de fet, l'associació i l'agrupació de taxistes abans esmentades ja van presentar a l'Ajuntament un primer esborrany de reglament i el van donar a conèixer a tots els membres de la comissió. Es preveu que aquesta que es torni a reunir el proper 14 de novembre, per avançar en la concreció del document. La idea és que el reglament estigui enllestit durant el primer trimestre de l'any que ve. A hores d'ara, a Salou, hi ha 47 taxis.

Document Actions