Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou agraeix la massiva participació de la ciutadania en la Festa Major d'Hivern

dimarts 29 gener 2008

El regidor de Festes, Joan A. Brull, ha fet una valoració molt positiva de la Festa Major d'Hivern de Salou, que va finalitzar diumenge passat. Brull ha destacat el grau de participació de la ciutadania en cadascú dels actes.

En especial al Cós Blanc, al qual van assistir unes 35.000 persones, i a l'exhibició hípica. En relació al Cós Blanc ha dit que tot i que s'hauran de fer algunes correccions en el nou circuit, l'Ajuntament té la voluntat d'apostar per aquest recorregut i de potenciar-lo, per exemple, amb la col·locació de més il·luminació al carrer Barcelona i amb la reubicació dels canons de confeti al carrer Ciutat de Reus.

L'exhibició d'hípica ha estat un altre de les activitats programades que més públic ha aplegat. Davant la massiva resposta de la gent, el consistori té previst impulsar aquest espectacle en les properes edicions, ha assegurat el mateix regidor.

D'altra banda, Joan A. Brull ha volgut agrair a tothom la seva participació i col·laboració en el bon desenvolupament dels actes; així com el seu civisme.

Document Actions