Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou amplia les zones Wifi amb Salou Connecta't

L’Ajuntament habilita noves zones Wifi al Pavelló d’Esports i Piscines Municipals, així com les sales de premsa, sala de plens, sales de formació i a tot l’edifici del Centre Cívic

dimecres 21 juliol 2010

L’Ajuntament de Salou incrementa les zones on ofereix una connexió a internet als ciutadans, incorporant nous espais de cobertura mitjançant la tecnologia sense fils Wifi. Els nous espais es situen en l’àmbit del propi edifici corporatiu, en sales de reunions, sala de premsa, sala de plens, sala de formació, i també inclou diverses zones del pavelló municipal com la recepció, sala d’espera i les pròpies piscines incloent la zona ajardinada.

En aquesta fase,  també s’ha dotat d’aquesta tecnología la totalitat del Centre Cívic i  alguns espais de l’edifici de Policia Local, facilitant que , des de qualsevol dispositiu que suporti la tecnologia Wifi es pugui accedir a la xarxa internet.

D’aquesta forma, un usuari que, des del seu dispositiu Wifi (portàtil, smarphone, iphone, PDA, etc.) detecti la xarxa sense fils SALOU CONNECTA’T, rebrà una pàgina captiva que l’informarà de les condicions d’ús, i permetrà l’accés a la xarxa internet.

No es tracta d’un accés il·limitat donat que el sistema no permet alguns serveis de connexió com P2P, POP3, SNMP i també es limita el temps i l’ample de banda de la connexió per cada usuari. Així mateix, el sistema incorpora un filtrat de continguts web visitables.

SALOU CONNECTA’T continua creixent i les properes zones Wifi projectades s’estendran pel territori municipal associades als diferents edificis públics com: Xalet Torremar, Dofí Màgic, Oficina Policia Platja,  Oficina de Turisme de Plaça Europa, nou centre Educacional, etc.. La previsió apunta als mesos de novembre i desembre de 2010.

Document Actions