Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou comença a implantar la connexió a Internet Wi-Fi al municipi

dimarts 29 gener 2008

L'Ajuntament de Salou ha començat a implantar al municipi una xarxa de connexió a internet sense fils, xarxa Wi-Fi (Wireless Fidelity). Aquest xarxa que transmet les dades a través d'ones electromagnètiques sense necessitat de cables i té per objectiu augmentar els punts d'accés públics gratuïts a internet, s'ha posat en servei, primerament, a la Biblioteca Pública Municipal.

Això significa que els seus usuaris poden connectar-se a Internet des de qualsevol dels seus dispositius mòbils (ordinador portàtil, agenda personal digital, telèfon mòbil de 3ª generació, etc) a tot l'espai interior i exterior d'aquest equipament. D'aquesta manera, poden navegar sense cap limitació, sempre que es comprometin a utilitzar aquest servei de forma diligent i correcta i a no fer-lo servir per dur a terme activitats contràries a la llei.

Els usuaris de la biblioteca des de fa dues setmanes, així mateix, poden connectar-se a Internet de forma gratuïta a través dels 10 ordinadors que hi ha a la planta baixa durant 5 hores a la setmana. Fins ara, només disposaven d'un quart d'hora de franc i havien de pagar 3 euros per 1 hora i mitja de connexió a Internet. Des de la biblioteca, se'ls demana que racionalitzin aquestes 5 hores, per descongestionar el servei i permetre que tothom pugui beneficiar-se'n.

Aquest no serà l'únic lloc, però, des d'on els ciutadans podran gaudir del Wi-Fi: el consistori salouenc s'ha compromès a facilitar enguany aquest sistema inalàmbric a la zona de l'Ajuntament. Cal tenir en compte que en aquesta zona estan ubicats la majoria dels centres educatius de la localitat, així com el Pavelló Municipal d'Esports, el Teatre Auditori de Salou (TAS), el Centre Cívic, l'Escola Oficial d'Idiomes i l'Escola Municipal de Música, ha destaca el regidor responsable de l'àrea de Noves Tecnologies, Joan A. Brull, tot afegint que aquesta prestació serà especialment útil per donar cobertura a aquells que assisteixin a les convencions i congressos que se celebrin al TAS.

Document Actions