Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou crea els 'Guardons a la continuïtat empresarial'

dijous 18 octubre 2007

El proper 29 de novembre, a les 20.30 hores, es lliuraran per primera vegada a Salou els 'Guardons a la continuïtat empresarial'. Serà en el transcurs d'un acte acadèmic que se celebrarà al Teatre Auditori (TAS), on hi seran presents les màximes autoritats del municipi. En finalitzar aquest acte, tindrà lloc un sopar.

Aquests guardons tenen com a objectiu premiar aquells empresaris, empreses i establiments comercials, dels diferents sectors econòmics de la ciutat, amb una notòria antiguitat. Es tracta d'agrair-los així la seva trajectòria de servei i atenció al públic, mitjançant l'adaptació contínua a l'evolució de les necessitats dels ciutadans i els clients.

'Amb l'organització d'aquest esdeveniment, l'Ajuntament de Salou, des de la seva àrea de Promoció de la Ciutat, vol reconèixer la importància que té el teixit empresarial salouenc en el bon funcionament del municipi', ha explicat el regidor responsable de l'àrea esmentada, Marc Montagut.

De moment, el consistori ja s'ha posat en contacte amb els empresaris de la localitat, via correu, perquè puguin presentar-s'hi. Els candidats que optin als premis hauran de fer arribar una sol·licitud a l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Salou, abans del dia 29 d'octubre, amb la documentació corresponent. Per qualsevol dubte o aclariment, poden trucar al telèfon d'aquesta àrea: 977 30 92 19.

Document Actions