Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou crea un nou circuit per agilitar la tramitació i el pagament de factures

divendres 04 setembre 2009

S'ha habilitat un registre d'entrada de factures a Comptabilitat, tot i que es manté un altre registre general a través de la OAC

La regidoria de Gestió Interna i Econòmica de l'Ajuntament de Salou, fruit dels canvis en l'estructuració de la feina i en l'organigrama de la corporació, ha obert un registre únic d'entrada de factures dels proveïdors municipals que obeeix a la necessitat de millorar la gestió comptable i la seva posterior liquidació. Aquest procediment pretén centralitzar totes les factures d'entrada a la Secció de Comptabilitat (2ª planta). En aquest sentit, s'ha habilitat un registre d'entrada que permetrà fer un seguiment més directe dins el circuit de pagaments a proveïdors i que, immediatament després de que cada factura estigui conformada pels responsables dels departaments corresponents, tornarà a la secció de comptabilitat. D'aquesta manera es controla més exhaustivament el circuit d'entrada de factures i se'n fa un seguiment més acurat en el temps per ajustar els terminis.

Malgrat tot, com explica el regidor Jesús Barragán, 'es tracta d'un registre independent del general d'entrada i continua restant oberta la possibilitat, si algun proveïdor ho desitja, de registrar addicionalment la documentació a través de la OAC'. Segons el regidor, és una manera d'aconseguir 'un major control i eficàcia en els tràmits previs a la fase d'aprovació de la despesa', deia.

Document Actions