Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou demana a la Generalitat la construcció d'un nou CAP a la zona de Llevant

dimecres 26 setembre 2007

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, va reunir-se ahir a l'Ajuntament amb el director dels Serveis Territorials del Departament de Salut i Gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Felip Infiesta. Durant la reunió, van parlar del projecte de construcció d'un nou Centre d'Assistència Primària (CAP) que té l'equip de govern a la zona de llevant.
Aquest segon ambulatori serviria per fer front a l'increment de la població que es preveu en el futur i per cobrir les demandes i necessitats d'aquesta zona del municipi, allunyada de l'actual CAP, situat al carrer del Carrilet, segons va argumentar Banyeres. Davant aquesta voluntat de descentralitzar els serveis, Infiesta va expressar la bona predisposició del Departament de Salut a tirar endavant aquesta proposta, en la qual treballa el consistori.
La reunió també va servir per tractar el tema del projecte d'ampliació de l'actual CAP, que a hores d'ara té 1.364 metres quadrats. La idea és triplicar la superfície amb 3.336 metres quadrats més, de manera que faria un total de 4.700 metres quadrats, i convocar el concurs d'adjudicació de les obres a finals d'any. D'aquesta manera, a finals del 2009 es preveu que podria entrar en funcionament. La inversió prevista per aquesta ampliació és de 5 milions d'euros.
A aquesta primera trobada que va mantenir l'alcalde amb el portaveu del Departament de Salut hi va assistir també el coordinador institucional, Salvador Pellicé; el regidor d'Urbanisme, Pablo Otal; la regidora de Benestar Social, Martina Fourrier; l'arquitecte municipal Josep M. Ferran; i la coordinadora de l'Àrea Bàsica de Salut de Salou, Laura Palacios, entre altres persones vinculades al Servei Català de Salut.

Document Actions