Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou demana a la Generalitat un accés directe a les urbanitzacions de llevant a l'autovia de Tarragona

dilluns 25 febrer 2008

L'Ajuntament de Salou ha demanat formalment al Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat de Tarragona la construcció d'un accés directe, des de l'autovia que uneix Tarragona amb Salou, a les urbanitzacions de la zona de llevant del terme municipal salouenc.

Amb aquest objectiu, l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; i el regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal, s'han reunit a Tarragona amb el representant del Servei de Carreteres del govern autonòmic, Francisco Frago, per tal de remarcar la importància d'aquesta obra per als veïns de Xalets de Salou, Mirador de Salou o la zona de Cap Salou.

I és que, actualment, els veïns d'aquestes tres urbanitzacions han d'efectuar un recorregut addicional de més de 5 quilòmetres per tal de poder arribar a les seves residències, ja que l'autovia que uneix Salou i Tarragona, a banda de l'enllaç amb el nucli de La Pineda, no disposa de cap altre punt intermig per accedir a les urbanitzacions. Per aquest motiu, tots els vehicles procedents de Tarragona es veuen obligats a entrar al nucli urbà de Salou, perquè han de fer un canvi de sentit a la plaça d' Europa i tornar enrere.

Cal tenir en compte que en aquest districte de llevant hi viuen ja durant tot l'any 2.911 persones, segons dades del padró d'habitants d'aquest mes de febrer.

Document Actions