Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou destinarà 168.000 euros a les subvencions per activitats culturals

divendres 30 gener 2009

L'Ajuntament de Salou destinarà un pressupost de 100.000 euros a atorgar subvencions a les entitats culturals. Aquest pressupost serà igual al de l'any passat, segons ha explicat el regidor de Cultura, Paco Gaya, als representants de les associacions que van assistir la setmana passada a la reunió informativa sobre les bases que regulen aquestes subvencions del 2009 que va tenir lloc al vespre a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic, tot remarcant l'esforç pressupostari que farà el consistori per dinamitzar les entitats en aquest context econòmic advers.

L'atorgament de les subvencions serà en funció d'una part fixa igualitària a totes les associacions de 500 euros per tots els projectes, sempre que aquesta quantitat no excedeixi la meitat del pressupost dels projectes de l'entitat. La resta estarà en funció de la puntuació obtinguda per cada associació segons uns criteris de valoració que es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament de Salou (www.salou.org), a l'apartat de la Regidoria de Cultura.

A aquests ajuts municipals podran acollir-se totes les entitats i associacions registrades al consistori que tinguin per finalitat: organitzar, promoure o potenciar manifestacions culturals i festives relacionades amb les arts escèniques i plàstiques, les ciències, les lletres, la música, les xerrades, col·loquis, cursos i conferències. Igualment, seran objecte de subvenció les activitats d'animació socioculturals, especialment les d'oci destinades al foment de la creativitat i la participació veïnal.

Gaya va remarcar que els projectes que cada entitat i per als quals demani acollir-se a subvenció, hauran de presentar-se a la Regidoria de Cultura abans del 27 de febrer.

El pressupost per a les subvencions excepcionals és de 68.000 euros
El mateix regidor ha donat a conèixer el pressupost disponible de l'Ajuntament per a les subvencions excepcionals destinades també a les entitats culturals de la ciutat: 68.000 euros.
Aquestes subvencions són per activitats culturals en les quals s'acreditin raons de necessitat econòmica i excepcionalitat i es produeixin fora del termini establert per a presentar-se en les bases que regulen les subvencions esmentades anteriorment; o que bé no es van preveure al presentar la subvenció ordinària.

En aquest cas, el termini de presentació de les sol·licituds acabarà el 30 de desembre de 2009.

Document Actions