Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou dóna l'oportunitat al jovent de viure la seva 'Primera Experiència' laboral

La intenció és integrar noves competències i impulsar la innovació. S'ofereixen diverses places relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) fins a ocupacions relacionades amb l'economia verda i la transició ecològica

divendres 10 novembre 2023

L'Ajuntament de Salou ha obert una convocatòria laboral dirigida a joves professionals en el marc del programa 'Primera Experiència', una iniciativa per a impulsar l'ocupació juvenil a l'administració pública. Amb l'objectiu d'integrar noves competències i impulsar la innovació, s'ofereixen diverses places que abasten des de posicions en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) fins a ocupacions relacionades amb l'economia verda i la transició ecològica.

Les persones que aspiren al lloc de treball - finançats pels Fons Europeus Next Generation, han de complir els següents requisits: tenir més de 16 anys i menys de 30, estar desocupades i inscrites al SOC com a demandants d'ocupació, i complir els requisits per formalitzar un contracte de treball en pràctiques. (consultar aquest enllaç)

Els interessats i interessades poden contactar amb el departament de Joventut a través del correu electrònic joventut@salou.cat.
Per apuntar-se al SOC com a demandant d'ocupació, es pot trucar al telèfon gratuït 900 800 046 o dirigir-se personalment a qualsevol Oficina de Treball (de 8 a 14 h, de dilluns a divendres, excepte els festius).

Més informació sobre aquestes i altres places disponibles a tot Catalunya es pot trobar en el següent enllaç o a través del següent enllaç.

Les posicions disponibles inclouen:

Nom del lloc de treball

Titulacions

1 Agent TIC

Ensenyament universitari d'enginyeria o grau superior en informàtica equivalent

1 Arquitecte

Ensenyament de grau en arquitectura o equivalent

1 Enginyer

Ensenyament universitari de grau en enginyeria

1 Tècnic mig cultura

Ensenyament universitari de grau en gestió de patrimoni cultural o grau en història o equivalent

2 Tècnic mig en informàtica

Ensenyament universitari de grau en  informàtica o grau en enginyeria informàtica o equivalent

1 Tècnic mig cultura

Ensenyament universitari de grau en comunicació audiovisual o grau en comunicació cultural o equivalent

1 Psicòleg

Ensenyament universitari de grau en psicologia o equivalent 

1 Monitor esportiu

Ensenyament de grau superior en ensenyament i animació socioesportiva o grau superior d'animació d'activitats fisiques i esportives o equivalent

1 Auxiliar administratiu

Ensenyament de grau mitjà en gestió administrativa o equivalent


Aquesta és una excel·lent oportunitat per a joves professionals que busquen una primera experiència laboral i desitgen contribuir al desenvolupament de la seva comunitat des de l'Administració Pública.

Document Actions