Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou dóna material escolar per als infants del Sàhara

divendres 24 agost 2007

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, acompanyat de la regidora de Benestar Social, Martina Fourrier, i del regidor d'Urbanisme, Pablo Otal, va fer ahir al vespre lliurament de material escolar a l'Associació Projectes Creatius Panda, a les instal·lacions del CEIP Santa Maria del Mar, on aquesta entitat salouenca que aplega més d'un centenar de joves d'entre 3 i 14 anys ha dut a terme aquest estiu diferents activitats.
El material donat anirà destinat als nens i nenes del Sàhara Occidental, com van decidir els integrants d'aquesta associació quan van iniciar aquest estiu el projecte d'ajuda als infants sahrauis. En el marc d'aquest projecte, van organitzar a mitjans d'agost un mercadet solidari de manualitats i joguines i una cadena de favors en què va participar l'Ajuntament de Salou.
El consistori d'aquest municipi, recordem, va canviar-li una làmpara per un objecte de més valor. En concret, per una reproducció de l'estàtua de bronze del pescador que es troba situada a l'Espigó del Moll i que s'utilitza com a símbol de la localitat. El mateix dia en què va prendre part en aquesta iniciativa, l'Ajuntament va comprometre's a contribuir amb material escolar en aquesta bona causa.

Document Actions