Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou dona suport al concert 'Save the Beach' per recuperar una platja

Oreja de Van Gogh, Zenttric i Diego Martín actuaran a la platja de Llevant de Salou el 17 de juliol a les 21 hores

dimarts 22 juny 2010

El proper 17 de juliol Coronita Save the Beach torna a Salou i organitzarà un concert gratuït, amb el suport de 40 Principals i 40 viajes.com i l'Ajuntament de Salou, en el qual actuaran partir de les 21 hores les bandes La Oreja de Van Gogh i Zenttric i el cantant Diego Martin. El Festival se celebrarà amb l'objectiu de conscienciar i alertar sobre l'estat de les platges europees.

El concert del 17 de juliol forma part del programa internacional Coronita Save the Beach (www.coronitasavethebeach.org) per protegir les platges i pel qual es compromet a recuperar completament almenys una platja europea a l'any. "Quan ens van proposar no ho dubtem, estem molt sensibilitzats amb la protecció del medi ambient i ens sembla una forma fantàstica de contribuir a la preservació de les platges", va dir el líder del grup La Oreja de Van Gogh, a la roda de premsa celebrada avui.

La iniciativa acaba de construir el primer hotel del món construït amb residus, recollits alguns en diverses platges de la Mediterrània, i que es va inaugurar al centre de Roma, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny). Lluïa Benítez, de la marca Coronita, va dir: "Nosaltres li devem molt a la platja com a marca, i sentim que és una responsabilitat de tots, de la gent, de les autoritats, si tots posem el nostre gra de sorra, ens assegurem que la sorra de platges no desaparegui ".

L'agost de l'any passat, el festival Coronita Save the Beach va omplir la platja de Salou amb les actuacions de Jarabe de Palo i el grup Pignoise i altres artistes que, compromesos amb les platges, es van sumar al concert d'aquesta iniciativa liderada per la cervesa Coronita .

L'alcalde de Salou, Pere Granados, va manifestar la seva satisfacció per participar en aquesta experiència per segon any consecutiu i va afirmar que "apostem per la defensa del medi ambient i la protecció de zones d'interès ecològic i paisatgístic". Granados va afegir que "un municipi turístic com el nostre necessita les platges ben cuidades i amb la millor qualitat possible. Nosaltres ho hem aconseguit i volem compartir amb altres llocs aquest compromís amb la conservació".

Per la banda Zenttric, aquest concert suposa un doble plaer, ja que poden tocar juntament amb companys dels que els encanta la seva música ia més ajuden a salvar una platja. Per la seva banda, el cantant Diego Martín va dir: "No només anem a netejar una platja, sinó que m'encanta ajudar a conscienciar de la necessitat de preservar el medi ambient". El concert està recolzat per la ràdio líder Els 40 Principals, el representant, Ignacio Quintana, director de Nous Negocis de Unión Radio, va assenyalar que "serem l'altaveu d'iniciatives de caràcter social i de preservació del medi ambient, i Coronita Save the Beach és un gran exemple ".

Galeria d'imatges

prensa4.JPG
premsa.JPG

Document Actions