Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou edita la segona edició de la 'Guia de comerços i serveis'

divendres 10 agost 2007

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Salou ha editat la segona edició de la 'Guia de comerços i serveis'. Aquesta guia inclou les adreces i els telèfons de més de 150 establiments associats a les entitats de comerciants integrades en el pla de dinamització comercial del municipi (l'Associació de Comerciants i Empresaris de Salou i l'Associació de Comerciants Salou Obert tot l'Any). També conté telèfons d'interès de la localitat, com ara de les ambulàncies, la biblioteca municipal, Bombers, el Jutjat de Pau, el Tanatori i les diverses escoles.
Aquesta publicació de petit format està organitzada per sectors d'activitat. Per exemple: advocats, assessories i serveis bancaris; alimentació; hotels i pensions; bars, restaurants i geladeries; farmàcia, dietètica i ortopèdia; equipaments de la llar; esports i calçats; llibreria, papereria i vídeo clubs; i perruqueries i estètiques.
La guia es distribuirà a l'Ajuntament i al Patronat de Turisme de Salou, així com als establiments adherits a aquesta iniciativa. En total, s'han editat 4.000 exemplars.
Amb aquesta eina informativa, l'Ajuntament de Salou vol potenciar el comerç del municipi i ajudar-lo a millorar per aconseguir un teixit comercial ferm, dinàmic i altament competitiu.

Document Actions