Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou engega un tractament contra paràsits en els parcs de gossos municipals

dimecres 05 juliol 2023

La iniciativa pionera, que començarà als pipicans del Parc d'Emprius i Manel Albinyana, té com a objectiu crear un entorn saludable per a les mascotes

 

La regidoria de Defensa i Protecció Animal de l'Ajuntament de Salou ha anunciat una nova iniciativa destinada a promoure el benestar dels gossos. En un esforç per garantir un entorn saludable per a les mascotes i prevenir infestacions de paràsits, s'ha posat en marxa el primer tractament insecticida en els parcs de gossos d'Emprius i Manel Albinyana.

Aquest tractament d'higienització, específic per a puces i paparres, es realitzarà amb una freqüència de 15 dies durant l'estiu i un cop al mes durant l'hivern. S'aplicarà una polvorització directament a terra i als límits de la zona de lleure dels gossos.

Durant aquesta activitat d'higienització, se senyalitzaran les portes i accessos dels  municipals objecte de desinfecció amb un cartell informatiu, amb un temps de restricció de tres hores. Durant aquest període, el públic no podrà accedir a les zones higienitzades, ja que les portes es precintaran amb una cinta i s'instal·laran senyals abalisadors.

Un cop hagin transcorregut les tres hores, les zones de lleure per a gossos seran novament obertes al públic i es retiraran les senyalitzacions temporals. Aquesta mesura garantirà la seguretat dels animals i dels ciutadans, permetent-los gaudir de parcs més saludables i lliures de paràsits.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Salou demostra el seu compromís amb el benestar animal i la importància de mantenir uns entorns sans i segurs per a les mascotes.

 

 

 

Galeria d'imatges

PARC GOSSOS MANEL ALBINYANA HQ.jpg

Document Actions