Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou es reuneix amb els Mossos d'Esquadra per continuar treballant per la prevenció de la delinqüència juvenil

dijous 07 agost 2008

La regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier, va convocar el passat dia 30 de juliol a l'àrea d'alcaldia de l'Ajuntament de Salou una reunió amb diferents tècnics del consistori amb representants de Mossos d'Esquadra del Camp de Tarragona, la Sra. Eugenia Carmona (caporala) i el Sr. Joel Boldú (sots-inspector), juntament amb el Sr.Paradell (sots-inspector de la Secretaria de Seguretat del Departament d'Interior) i altres membres de la policia autonòmica com a continuació de la reunió que va tenir lloc el passat dia 9 de juliol amb l'equip de prevenció i mediació comunitària del Departament de Justícia, per tractar sobre les diferents problemàtiques a l'àmbit juvenil de la ciutat.

A partir del setembre, es crearan i convocaran seccions estructurades per treballar sobre actuacions preventives relacionades amb conductes incíviques, vandalisme i altres formes de transgressió.

Document Actions