Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou es reuneix amb la Cambra de Reus per analitzar la realitat ferroviària del Camp de Tarragona

dijous 05 maig 2016

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, i l’alcalde de Salou, Pere Granados, han realitzat aquest matí una reunió de treball a la seu de la corporació per avaluar la realitat de les connexions ferroviàries al Camp de Tarragona i, molt especialment, la connexió amb el cor de la Costa Daurada atenent l’imminent desenvolupament dels diversos projectes turístics a la zona.

En l’anàlisi d’aquesta realitat ambdós han convingut, novament, en la importància de la futura Estació Intermodal Central del Camp (al sud de l’aeroport, i que enllaçarà amb la línia d’alta velocitat i el Corredor del Mediterrani), que compta amb l’adhesió explícita de l’Ajuntament de Salou atenent el seu alt valor estratègic pel territori i per la Costa Daurada. Per això han coincidit en la importància de no perdre aquesta oportunitat que pot ser el revulsiu definitiu que necessita l’aeroport per millorar les seves evidents potencialitats i que pot donar servei, amb la màxima efectivitat, a tota la zona de la Costa Daurada.

Sanromà i Granados també han apuntat que la concreció de l’Estació Intermodal és perfectament compatible amb el desenvolupament d’altres estacions que donen resposta a les necessitats dels municipis més importants del territori, com ara la de Salou, que també és prevista la seva connexió amb el Corredor mitjançant un ramal. 

Cal recordar que la Cambra segueix recollint adhesions al Manifest per la reactivació de l’Estació Intermodal. Una campanya que es va iniciar el passat mes de novembre i que es concretarà amb el lliurament dels suports al Ministeri de Foment quan es defineixi la situació política a l’Estat espanyol.

Galeria d'imatges

peke_cambra.jpg
Reuni_Cambra_amb_lAjuntament_de_Salou.jpg

Document Actions