Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou fa una valoració positiva del Rally

dimarts 09 octubre 2007

L'Ajuntament de Salou està molt satisfet pel desenvolupament del 43 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada que ha acollit aquests dies el municipi. Aquest esdeveniment esportiu ha aplegat del 4 al 7 d'octubre milers de persones, interessades en presenciar la dotzena prova puntuable per al Campionat del Món que s'ha disputat per carreteres tarragonines i que ha tingut com a nuclis principals la població salouenca i el parc temàtic PortAventura.
La massiva afluència de gent i de vehicles, però, no ha comportat cap incidència des del punt de vista de la seguretat, segons ha explicat l'inspector de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo. Gargallo ha atribuït en part aquesta 'normalitat' al fet que la celebració del ral·li a les nostres terres estigui ja consolidada i els assistents sàpiguen a on es troben ubicats cadascun dels equipaments.
El regidor de Turisme, Marc Montagut, ha fet, igualment, una valoració positiva del Rally. Prova del bon funcionament i de la bona organització de l'esdeveniment són les felicitacions que s'han rebut per part de diversos mitjans de comunicació, nacionals i internacionals, i de diversos assistents als actes programats, ha argumentat. També ha destacat que els diferents establiments d'allotjament de la ciutat han presentat dades d'ocupació molt properes al 100%, la qual cosa confirma les bones expectatives que es tenien dipositades en aquesta nova edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada.

Document Actions