Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou, finalista en la categoria 'Al Civisme i la Convivència' en els premis de l'Oci nocturn català

La capital de la Costa Daurada, premiada novament per la Federació catalana d'activitats recreatives musicals

dimarts 26 març 2013

Salou ha tornat a recollir un guardó en la sisena edició dels premis "Lluna Daurada" a empresaris i entitats vinculades al sector de l'oci nocturn de Catalunya, acte que va comptar amb l'assistència de nombroses autoritats i personalitats. En la categoria "Al Civisme i la Convivència" l'Ajuntament de la capital de la Costa Daurada s'ha endut el segon premi d'aquesta categoria per la seva participació en l’execució de la campanya “Maximum Fun, Minimum Disturbance” junt amb l’Associació de Bars i Restaurants i Oci nocturn de Salou (ABROS) i que es porta planificant durant els tres darrers anys amb l’objectiu de reclamar civisme. Salou ha guanyat el premi ex aequo amb l’Ajuntament de Castell- Platja-d'Aro. El guanyador d'aquest premi va ser l'Ajuntament de Barcelona. El regidor de Planificació de Territori i llicències, Marc Montagut, va ser l'encarregat de recollir el premi.

A més, en la categoria "Al millor Grup empresarial" el finalista al Guardó Lluna Daurada ha estat pel Grup Ocisol de Salou.

L'acte va ser clausurat per l'Hble. Conseller d'Interior Sr. Ramon Espadaler, qui va agrair als empresaris del sector la importantíssima tasca que porten a terme i va ser clausurat pel president de l'Associació de Bars, Restaurants i Oci de Salou i Vice-president de la Fecasarm, José Otero, el qual va voler destacar en el seu discurs el gravíssim perjudici que ha provocat al sector el recent augment de l'IVA aprovat pel Govern Espanyol que ha passat a gravar als empresaris de l'oci nocturn d'un 8% al 21%.

Galeria d'imatges

Finalistes_Al_Civisme_i_la_Convivncia.jpg
Grup2.jpg
Finalistes_Al_Civisme_i_la_Convivncia.jpg
Grup.jpg
Premi_Municipi.jpg

Document Actions