Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou ha atorgat beques per a estudis universitaris a 5 alumnes de l'IES Jaume I

dilluns 15 desembre 2008

Un total de cinc alumnes de l'IES Jaume I han rebut les beques per a estudis universitaris atorgades per l'Ajuntament de Salou. En concret:
- Rebeca Descarrega Canal, del Batxillerat Humanístic i de Ciències Socials.
- Laura Muñoz Fernández, del Batxillerat Tecnològic.
- Ariadna Celiméndiz Cano, del Batxillerat de Ciències de la Naturalesa i de la Salut.
- Frederic Català Castro, del Batxillerat Tecnològic (amb matrícula d'honor)
- Raúl Obis Naval, del Batxillerat Tecnològic (amb matrícula d'honor).

A la convocatòria d'aquests premis feta per la Regidoria d'Ensenyament s'hi van presentar set sol·licituds: dues d'alumnes amb matrícula d'honor, dues d'alumnes del Batxillerat Humanístic i de Ciències Socials; dues d'alumnes del Batxillerat de Ciències de la Naturalesa i de la Salut; i una d'un alumne del Batxillerat Tecnològic. Dels cicles formatius de grau superior no hi va haver cap sol·licitud, amb la qual cosa, les dues beques previstes per aquests cicles que s'havien creat enguany han quedat desertes, tal com va lamentar l'alcalde durant l'acte de lliurament dels guardons, que va celebrar-se divendres passat a la sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música (EMMS).

Aquest acte va comptar també amb la presència del regidor d'Ensenyament, Paco Gaya; de l'equip directiu i els alumnes de Batxillerat de l'IES Jaume I; i de Bibiana Ballvé, la presentadora del programa de Canal 33 titulat 'Silenci'', un aparador setmanal de les diferents tendències artístiques del moment: música, cinema, literatura, publicitat, viatges, moda i l'art en general a Catalunya i arreu del món.

Ballvé va impartit una conferència titulada 'Silenci', un estil de fer televisió', en què ha resumit la seva trajectòria personal i professional (ha estudiat Empresarials i Ciències de la Comunicació i ha viscut en diversos països, com ara Polònia, Alemanya i Estats Units) i en què consisteix i com es fa el programa que condueix actualment.

Recordem que les beques de les tres modalitats de Batxillerat, tenen un import de 1.284 euros i a l'hora de donar-les el jurat ha tingut en compte el rendiment econòmic dels sol·licitants, la seva nota d'accés a la universitat i la renda familiar i patrimonial de cadascun dels membres computables de la família.

Els dos alumnes qualificats amb Matrícula d'Honor per les Juntes d'Avaluació de 2n Batxillerat que han demanat aquests premis han estat guardonats amb 565 euros cadascun.

D'altra banda, l'AMPA de l'IES Jaume I ha atorgat una beca complementària de 600 euros per a estudis universitaris a una altra alumna de l'IES Jaume I, per ser sòcia d'aquesta associació i haver quedat en segon lloc a l'escrutini de les beques del consistori: Laura Domínguez Jordà.

Document Actions