Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou ha encarregat diverses obres per evitar inundacions en la zona Estival Baixa i Camí del Racó

dilluns 01 desembre 2008

Segons ha informat el regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal, 'de forma immediata es milloraran i ampliaran els pluvials dels carrers Argelagar i Corral d'en Sauner, amb un cost total de 19.492 i 63.577 euros, respectivament'.

Otal ha explicat que l'actual equip de govern està 'molt sensibilitzat per les inundacions que amb assiduïtat es produeixen en aquesta zona , a causa de l'orografia del terreny i de la falta de planificació dels anys precedents' i que, per aquest motiu també, s'ha executat una cuneta al llarg de més de 60 metres al carrer La Farola, per un import de 47.872 euros; i s'ha perllongat 31 metres el col·lector i embornals (forats de desguàs) del mateix carrer en la seva part més baixa, amb un cost de 57.413 euros, amb la qual cosa l'import total de les actuacions dutes a terme ascendeix a 188.355 euros.

D'aquesta manera, el regidor de Planificació Territorial creu que minvarà molt el problema de les inundacions que pateix aquesta zona. En aquests moments, a més, ha afegit Otal, s'està redactant el projecte d'urbanització del carrer La Farola, que constituirà la solució definitiva a aquesta zona perimetral de la Zona Estival, que està tocant a La Pineda.

Document Actions