Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou ha participat en unes jornades organitzades per la Red Estatal de Ciudades Educadoras

dijous 13 març 2008

Els passats dies 5 i 6 de març, la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Salou va participar a les jornades de treball de la 'Red Temática Multiculturalismo y Educación'. Es tracta d'una activitat organitzada per la Red Estatal de Ciudades Educadoras (RECE) a Rivas-Vaciamadrid.

Segons el regidor d'Ensenyament, Paco Gaya, aquestes jornades tenen com objectiu establir un marc d'anàlisi comú entre els programes d'integració social i educativa i de convivència intercultural dels nouvinguts de tots els municipis que hi participin. És a dir, compartir objectius, metodologies, línies d'actuació i criteris, dinamització de les experiències i realitats per tal de guanyar terreny en aspectes de la diversitat multicultural, amb especial atenció a l'àmbit educatiu. D'aquesta manera, es podrà avançar i aprofundir de forma pràctica en la transversalitat del treball que realitzen els diferents municipis participants.

Properament, l'Ajuntament de Salou organitzarà una trobada amb els representants municipals de Catalunya per tal de valorar i organitzar les propostes i els projectes de les diverses ciutats, referents a la integració de la població nouvinguda.

Document Actions