Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou ha realitzat prop de mil declaracions de la Renda a ciutadans

dilluns 06 juliol 2009

Un conveni de col·laboració entre el consistori i l'Agència Tributària de Tarragona facilita aquest servei gratuït

Un any més i durant els mesos de maig i juny de 2009, l'Ajuntament de Salou ha posat a disposició de la població el servei d'elaboració gratuïta de les declaracions de la Renda corresponents a l'any 2008. En aquest sentit, s'han destinat dues persones per a atendre les demandes dels ciutadans. Un 94% dels contribuents que han usat el servei estan empadronats a Salou i el 6% restant provenen de la demarcació de Tarragona.

El Regidor de Gestió Interna i Econòmica, Jesús Barragán, ha declarat que: els resultats d'aquesta campanya com ja ha succeït en els darrers anys, ha estat molt bo. Les dues persones encarregades de dur-les a terme han realitzat un total de 919 declaracions, davant les 1344 declaracions realitzades per quatre persones l'any anterior.

Aquest conveni se signa cada any gràcies a l'estreta col·laboració que mantenen l'Ajuntament i l'Agència Tributària de Tarragona perquè tots els contribuents del municipi que vulguin puguin realitzar la seva declaració de la renda en el mateix Ajuntament. Des d'aquests es pretén fomentar la interrelació administrativa, amb l'objectiu d'apropar-se i millorar el servei al ciutadà, perquè aquest pugui gaudir d'una atenció directa més eficaç i pugui accedir més fàcilment a diferents tipus de serveis sense necessitat de desplaçar-se del propi municipi i sense cap cost afegit pel contribuent.


Document Actions